Играчите на Байерн Мюнхен ще са пределно мотивирани в утрешното гостуване на Манчестър Юнайтед,

...
Играчите на Байерн Мюнхен ще са пределно мотивирани в утрешното гостуване на Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Тухел за Тен Хаг: Винаги съчувствам на колегите си

Играчите на Байерн Мюнхен ще са пределно стимулирани в утрешното посещение на Манчестър Юнайтед, защото желаят неотложно да покажат реакция след позорната загуба с 1:5 от Айнтрахт Франкфурт пред уикенда. Такава убеденост изрази треньорът на баварците Томас Тухел, който съобщи, че чака топ показване от тима си, без значение че Байерн е сигурен победител в групата, а Манчестър Юнайтед има потребност от наложителна победа, с цел да резервира някакви шансове да продължи напред.

„ Уверен съм, че играчите ще покажат реакция против Манчестър Юнайтед. Говорихме доста непосредствено за грешките, които допуснахме. Имаме късмет още на следващия ден да покажем реакция на най-голямата сцена в международния футбол. Все още не съм решил какъв ще бъде стартовият състав. Ще изчаквам усещанията си от тренировката. След това ще се съберем довечера и ще решим.

Манчестър Юнайтед постоянно е рисков. Това е огромен клуб. Те имат избрана аура. В ДНК-то на този клуб клуб е да може да минава през компликациите. На този стадион се основава специфична атмосфера, тъй че предизвикването за нас е огромно. Юнайтед ще даде всичко от себе си, с цел да продължи, само че ние чакаме топ показване от нас. Надявам се да имаме същия възторг и сила, с които те ще влязат в дуела.

Дали съчувствам на Тен Хаг? Винаги съчувствам на сътрудниците си. Понякога е мъчно. Знам както е да работиш в огромни клубове. Понякога чувстваш, че даден клуб не се развива толкоз бързо, колкото би желал “, съобщи Тухел на днешната конференция.

Германецът разкри и неприятни вести по отношение на новата травма на Ганбри: „ Страхувам се, че Серж ще пропусна към осем седмици. Това е доста дълъг интервал. В тренировките той сподели, че е доста добра форма, само че незабавно получи нова травма, което е доста тъпо. Джамал Мусиала не може да играе към момента 90 минути. Или ще стартира и ще бъде сменен, или ще влезе от пейката. Все още не съм решил “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР